COMENZI DE LA HOLYWOOD PENTRU AUGUSTIN MATEI

COMENZI DE LA HOLYWOOD PENTRU AUGUSTIN MATEI

Valoarea, oricum inestimabilă, a ceasurilor unicat realizate de Augustin Matei a crescut în ultima perioadă, de când s-a aflat că a realizat o astfel de bijuterie şi pentru cunoscutul actor Sylvester Stallone. Ceasul, care a ajuns pe mâna starului, le-a atras atenţia şi altor actori consacraţi, iar în următoarea perioadă este posibil să curgă comenzile de la Holywood pentru singurul designer de ceasuri din ţara noastră.

Cu aceste cuvinte ne-a întâmpinat Augustin Matei în atelierul său de la Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, în urmă cu şase luni, când l-am cunoscut. Prin operele sale de artă, pentru că ceasurile create de el sunt mai mult decât simple accesorii, nu doar prin materialele de calitate şi extrem de valoroase pe care le foloseşte, ci şi prin munca depusă, imaginaţia, povestea din spatele cadranelor, designer-ul de ceasuri îşi face noi prieteni, clienţii cărora le oferă bucurii prin intermediul bijuteriilor purtate la mână. Unul dintre aceştia este şi Sylvester Stallone, care a primit un astfel de cadou, comandat de Eduard Irimia, promotorul Superkombat, după ce o vedetă a luptelor din România,  Florian Munteanu a fost ales să filmeze cu Stallone, în Philadelphia, pentru filmul Creed 2. Românul va avea rolul principal.

Pentru că Sylvester filmează la o nouă producţie, Augustin s-a folosit de acest aspect pentru a realiza ceasul pentru marele actor.

Se pare că ideea l-a încântat pe Sylvester Stallone, întrucât imaginile cu cadoul primit au apărut imediat în mediul on-line. La fel de încântaţi au fost şi alţi actori, colegi de platou cu marele Rocky, iar comenzile de la Holywood pentru Augustin nu se vor opri aici. În curând watchmaker-ul va face o altă bijuterie pentru un alt actor celebru, cunoscut din filmele de acţiune.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta