CENZURĂ ŞI PRINTRE ELEVI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

A apărut cenzura şi printre elevi! Înainte să se încheie anul şcolar, Anna Andronache, eleva în jurul căreia s-au creat multe controverse, pentru că îi critică pe profesori şi chiar sistemul de învăţământ din România, în postările ei de pe Facebook, a fost agresată de trei copile de clasa a opta, care învaţă la aceeaşi şcoală. Tatăl său a reacţionat dur şi în mediul virtual, pentru a-şi apara fiica.
CRISTIAN ANDRONACHE – TATĂL ANNEI ANDRONACHE:
„Anna Andronache, fata mea, a fost agresată în faţa şcolii de un grup de 3 eleve dintr-a 8-a care s-au gândit să-i transmită astfel că nu e bine să scrie despre profesori. Încă o dată fac anunţul ăsta, Anna nu e orfană. Ridici mâna la Anna? Indiferent cine şi ce eşti, rămâi fără ea! Asta nu e o ameninţare, e o promisiune.”
Este mesajul postat de tatăl Annei, după ce a aflat că fiica sa a fost victima colegelor de şcoală mai mari. Acesta a vrut să-i asigure pe toţi elevii, dar şi pe internauţii care urmăresc postările fetei de 14 ani, că Anna nu este singură şi că părinţii i vor fi mereu alături, indiferent de situaţia. Poziţia sa a astras zeci de comentarii de susţinere.
Internauţii, în mare parte părinţi indignaţi, i-au dat şi sfaturi tatălui fetei, care nu a rezolvat nimic anunţând evenimentul şi la Şcoala Coresi, unde învaţă atât fiica sa, cât şi cele trei eleve agresive. Cuvântul lor, prin care au negat întreaga situaţie a fost de ajuns şi nu s-a aplicat nicio sancţiune.
Poate că vacanţa va fi un bun prilej de meditaţie pentru elevi, pentru a conştientiza faptul că violenţa nu este arma pe care trebuie să o folosească atunci când au ceva de spus.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri