CENTENARUL, PRIN OCHII COPIILOR

CENTENARUL, PRIN OCHII COPIILOR

Manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri au avut loc și în școlile și liceele din Prahova. Elevii de la Școala Gimnazială Nicolae Bălceascu au reconstituit sigla centenarului în culorile tricolorului, iar la Colegiul Nicolae Grigorescu din Câmpina copiii și profesorii s-au prins într-o horă uriașă. La Pitești s-au înălțat baloane în culorile roșu, galben și albastru.
Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Ploiești a marcat aniversarea Centenarului Marii Uniri printr-o activitate la care au participat 400 de elevi și 15 cadre didactice de la ciclul primar împreună cu profesorii de sport. Copiii au reconstituit sigla centenarului în culorile tricolorului și au scris cuvântul ”ROMÂNIA”.
La Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc o serie de manifestări dedicate împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918. Aici, elevii și cadrele didactice s-au prins într-o uriașă horă a unirii. Manifestarea a continuat în holul de onoare al clădirii principale, acolo unde au avut loc momente artistice, cântecele și dansurile fiind, bineînțeles, în strânsă legătură marea sărbătoare națională de la 1 Decembrie.
Și la Pitești elevii de la Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” s-au organizat manifestări dedicate Centenarului. Baloane în culorile tricolorului au fost înălțate.

Comenteaza

comentarii

reclama ta