CAZ ÎNFIORĂTOR! VESTITA DOCTORIȚĂ MONICA POP, ÎN SCANDAL CU UN PRIMAR DIN DÂMBOVIȚA, ÎN CAZUL UNUI COPIL CARE TREBUIA OPERAT DE URGENȚĂ

CAZ ÎNFIORĂTOR! VESTITA DOCTORIȚĂ MONICA POP, ÎN SCANDAL CU UN PRIMAR DIN DÂMBOVIȚA, ÎN CAZUL UNUI COPIL CARE TREBUIA OPERAT DE URGENȚĂ

Caz cutremurător! Un tânăr de 17 ani, din comuna dâmbovițeană Crângurile, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București, cu o rană gravă la ochi. Tânărul a susținut că a căzut cu ochiul într-o țeavă. De gardă era vestita doctoriță Monica Pop. Tânărul avea nevoie urgentă de operație, însă pentru asta trebuia să semneze un membru al familie minorului. Din nefericire nimeni nu era cu el. Părinții ar fi plecați peste hotare, iar băiatul ar fi rămas în grija unui unchi, însă fără vreun act legal. Cu toate acestea, medicii au decis să-l opereze, deși au riscat enorm. După operație, Monica Pop a postat revoltată pe Facebook toată situația.

 

“NOAPTE. GREA de GARDA !
AMBULANTA.
MINOR RANIT. SINGUR!!

Baiat de 17 ani, din judetul Dimbovita.Plaga sclerala. Afirmativ, cazut pe trotuar cu ochiul drept intr-o teava ???!!!(Nu stim daca e adevarat.Asa spune, cine stie?!) Singur. Istet. Nu mai merge la scoala de 2 ani.Parintii-plecati in Germania. Are 3 surori mai mici. Lasati toti 4 in grija unui unchi, fara vreun act legal. Trebuie operat. Repede, ca sa mai aiba o sansa. Cu anestezie generala. CE E DE FACUT?! E MINOR! Si, SINGUR! Cine semneaza pt el???!!! MEDICII! Cine altcineva? Unchiul, nu e si nici nu are acte de tutela! Nu are drept de semnatura,! Si, mai are 3 copii in grija. Protectia, copilului?! In crucea noptii?!, Nu e ! Nu e nici ziua, de altfel! Fara operatie in urgenta, pierde ochiul, sigur. Nu se poate astepta dimineata! Sansele scad pe masura ce trece timpul!Cu operatie, are o sansa. Oricum, nu are cine semna pentru el! Telefoane. Sfatuire.Se scrie in foaie. Echipa de garda (3 medici oftalmologi si medicul anestezist), Toti! Baiatul, curajos si brav, vrea operatie! Ora 2 si ceva. Ce-o fi, o fi! Trebuie operat! Cu orice risc!
HOTARIRE.
TOTI, MEDICII, LA UNISON!
SI BAIATUL.!
! Se intra in sala. Toata echipa. Decurge bine operatia! Dimineata, ochiul arata multumitor.E inca greu, e grav ( teava de pe trotuar, deci…)!. Dar, are o sansa.Salvat?!!! Nu stim inca! Vom vedea. Avem tot ce ne trebuie ca medicatie. Tot. Dar, trebuie sa aiba si el un organism care sa poata lupta si…noroc! Pina acum, n-a prea avut, saracul!
Baiatul e slabut, palid dar istet si curajos! Sarac! Cu bun simt! Maturizat prematur, de necazuri! Speram toti pentru el!
BRAVO, COLEGI!
BRAVO, BAIATULE!
Asa sint medicii romani, cu tot noroiul care se pune , aproape zilnic,, pe capul lor!
IN LOC DE COROANA!” este mesajul postat de dr. Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Ulterior doctorița Pop a postat un alt mesaj, prin care îl atacă pe primarul comunei unde locuiește tânărul rănit.

“PRIMARUL DIN COMUNA MINORULUI HABAR N-AVEA DE EXISTENTA LUI SI DE CE S-A INTIMPLAT!!!

NICI UN TELEFON DE LA PRIMARIE SI/SAU AUTORITATEA TUTELARA.( comuna Cringurile de Jos, jud. Dimbovita) Am asteptat sa ne sune. 2 zile. Nici vorba!
I-AM SUNAT NOI! HABAR N-AVEAU. Nu stiau nimic, nici secretara primariei, nici Autoritatea Tutelara, nici primarul.Desi, trebuiau sa stie si sa aiba acte si drept de semnatura pt orice copil cu parintii plecati si lasati fara acte legale. Secretara a si ridicat tonul! Sa se intereseze? Pai cum ? A zis ca de cine sa intrebe daca nu au stiut nimic???!. NICI NU STIAU DE EXISTENTA BAIATULUI CA NU MAI MERGE LA SCOALA DE 2 ANI, NICI ATIT! Nici citi copii sint in situatia asta! Repet, desi ERAU OBLIGATI !
I-am spus ca noi am avut emotii pt baiatul adus singur si ranit grav! La 1 noaptea! Care necesita operatie, cit de repede, ca sa mai aiba o sansa sa nu piarda ochiul!
PRIMARUL : PAI ATUNCI DE CE V-ATI FACUT DOCTORITA, DACA AVETI EMOTII?!!!
I-am spus ca e lipsit de bun simt si am inchis!!! Ce sa mai astepti de la asemenea (ne)-oameni? Ce rusine! Cum e posibil? Ce cauta in functia de primar un asemenea om?!!!
Alti primari fac lucruri atit de frumoase!!!
Poate sefii lor aud si iau masuri! Deocamdata, au reactionat doar sufletele nari de pe facebook si Media!

BAIATUL E CEVA MAI BINE! N-a depasit inca perioada grea, dar speranta creste pe zi ce trece! Doamne ajuta!”

Contactat de reporterii MDI, Costin Barbu, primarul comunei dâmbovițene Crângurile, suține că s-a interesat de caz și că lucrurile n-ar sta chiar așa. Mai exact băiatul n-ar fi picat cu ochiul într-o țeavă, ci ar fi fost lovit cu un pahar de o rudă a prietenei sale. Totodată, acesta spune că o va acționa în insnață pe doctorița Pop pentru afirmațiile făcute la adresa sa.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta