CASE MISTUITE DE FLACARI

CASE MISTUITE DE FLACARI

Slabiciunea pentru alcool i-a luat mintile unui barbat din Razvad si a lasat pe drumuri doua familii. Omul s-a grabit sa ajunga la un prieten, cu care avea de gand sa inchine mai multe pahare cu alcool, si a uitat sa stinga o lumanare lasata aprinsa in casa. Locuinta a fost inghitita imediat de flacari, care au ajuns apoi si la casa unui vecin. Patru autospeciale de pompieri au intervenit sa stinga coloanele de foc.

http://www.youtube.com/watch?v=j61y0oehT9o

Omul l-a lasat, acum, fara casa. A uitat o lumanare aprinsa pe masa si o singura scanteie a fost suficienta ca sa distruga cele doua locuinte. Cativa vecini au vazut coloanele mari de foc si au chemat imediat ajutoare. Cand au ajuns pompierii, casele ardeau violent.

Pompierii au golit mai multe autospeciale cu apa si spuma pana au reusit sa inlature pericolul. Ca sa fie siguri ca focul nu se va reaprinde, ei au smuls bucata cu bucata tabla de pe acoperisurile caselor si au udat bine cu apa.

Barbatul din cauza caruia a izbucnit incendiul va trebui sa-si caute, de acum, adapost pe la rude. Pompierii nu au reusit sa mai salveze nimic din locuinta lui. In plus, omul va fi nevoit sa suporte si pagubele de cateva zeci de mii de lei pe care le-a provocat. Nici una dintre case nu era asigurata.

Iulian banasanu, Mihai Eremia
Valentin Rusanu

Comenteaza

comentarii

reclama ta