CASA MISTUITĂ DE FOC

CASA MISTUITĂ DE FOC

O casa batraneasca a fost mistuita de foc in Colanu, judetul Dambovita. Batrana care locuia singura s-a speriat ingrozitor, dar a reusit sa iasa la timp. Biata femeie spune ca pornise aragazul sa incalzeasca mancare si in acel moment incaperea s-a umplut de fum si acoperisul a fost cuprins de foc. Se pare ca incendiul ar fi pornit de fapt de la cosul de fum deteriorat. In ciuda interventiei rapide a pompierilor, casa a fost distrusa.
Focul a izbucnit în comuna dâmbovițeană Ulmi, în satul Colanu. Femeia de 81 de ani era singură în casă și se pregătea să încălzească ceva de mâncare. Pentru că tocmai aprinsese aragazul, femeia credea că focul de aici a izbucnit. Imediat un fum gros a cuprins încăperea. Bătrâna a ieșit repede din casă și a strigat după ajutor.
Fata femeii a venit într-un suflet acasă când a auzit. Bătrâna striga că a rămas pe drumuri în prag de Paște. Medicii au reușit să o calmeze.
Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și au reușit să stingă incendiul, dar din păcate, casa este distrusă, la fel și bunurile din interior. Din primele date, focul ar fi pornit de la o scânteie din cauza unui coș de fum deteriorat.

Comenteaza

comentarii

reclama ta