CARTIERUL  RENEGAT

CARTIERUL RENEGAT

Rudarii din Băleni s-au săturat să fie cartierul renegat! Una dintre cele mai stringente probleme este reprezentată de penele de energie electrică. Oamenii spun că se opreşte curentul şi de două ori pe zi, iar reprezentanţii societăţii furnizoare ridică din umeri de fiecare dată. Mai mult decât atât, mulţi dintre stâlpii de iluminat sunt în gospodăriile oamenilor, care se tem pentru siguranţa copiilor.

Problema penelor de curent persistă de aproximativ un an de zile, spre disperarea localnicilor care se tem că li se vor arde puţinele electrocasnice pe care le au.

Domnul Filip se teme cel mai mult pentru siguranţa celor opt copii, pe care îi are în gospodărie. În curtea sa sunt trei stâlpi, vizibil deterioraţi, de care sunt legate firele de înaltă tensiune.

Primarul comunei Băleni spune că această problemă există în Cartierul Rudari de când a preluat mandatul, în 2016. De atunci a făcut nenumărate sesizări la societatea care furnzează energia electrică, însă, răspunsurile primite au fost evazive.

În Cartierul Rudarilor trăiesc aproape 600 de persoane. Consumul de energie electrică a crescut foarte mult în ultimii ani, iar transformatorul din zona nu mai face faţă. De aceea curentul se întrerupe frecvent. Oamenii speră ca problema lor să fie rezolvată cât mai repede, fără să fie neglijaţi de autorităţile competente pentru că sunt de etnie romă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta