CARTIER CU VILE DE LUX, DRUM DE COȘMAR

CARTIER CU VILE DE LUX, DRUM DE COȘMAR

Dezastru într-un cartier cu vile de lux din Curtea de Argeș. Străzile arată ca după un bombardament, iar conductele de apa se transformă în arteziene. La sesizarea localnicilor, zilele trecute, Serviciul Public de Gospodărire Comunală a cârpit drumurile însă lucrarea a făcut mai mult rău decât bine șoferilor. În prezent nici nu se poate pune problema de covor asfaltic din lipsă de fonduri, singura speranță ar fi un ajutor de la Consiliul Județean.

Cartierul Noapteș din Curtea de Argeș, strada Luncilor. Un drum de coșmar pentru șoferii care tranzitează zona, dar și pentru localnici. Mașinile sunt avariate zilnic în cratere din asfalt, iar oamenii spun că taximetriştii refuzǎ orice cursǎ cǎtre Noapteş din cauza carosabilului prost. Situația este cunoscută de autorități. Angajaţii Serviciului Public de Gospodǎrire Comunalǎ au încercat sǎ cârpeascǎ gropile mai mari zilele trecute, însă problema se poate rezolva doar cu un covor asfaltic.

Peticele puse de angajații Serviciului de Gospodările au făcut mai mult rău. Drumul s-a transformat într-un traseu cu obstacole. Oamenii spun că probleme în Noapteş sunt şi cu canalizǎrile menajere dar şi cu reţele de apǎ. Conductele vechi se sparg periodic, iar avariile întârzie să fie rezolvate. Cel puțin pentru moment nu există o soluție, întrucât nu s-au găsit fonduri, iar singura salvare ar putea veni de la CJ Argeș.

sursa: ziarulprofit.ro

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta