CARNAGIU PE DN1

CARNAGIU PE DN1

Opt persoane au fost grav rănite dintre care două au murit în urma unui accident cumplit produs pe DN1 la intersecția cu localitatea Breaza. Patru mașini au intrat în coliziune și impactul a fost devastator. Trei persoane au fost încarcerate, iar două erau în stop cardio-respirator la sosirea salvatorilor. Dintre cele opt victime implicate, patru erau cetățeni olandezi.
Echipaje de descarcerare, ambulanțe, SMURD și autoscpeciale de transport victime multiple…o întreagă desfășurare de forțe a fost pe DN1 duminică după un accident înfiorător. 26 de pompieri și mai mulți medici au acționat pentru a scoate victimele dintre fiarele mașinilor. Trei persoane au fost încarcerate. Impactul a fost devastator: opt victime dintre care două au decedat la fața locului.
Bilanțul a fost cutremurător. Un bărbat de 39 de ani și o femeie de 45 de ani au decedat la fața locului din cauza rănilor grave suferite în impact, doi tineri de 20 de ani au ajuns la spital cu traumatism cranio facial și de bazin, mai grav este un bărbat de 49 de ani cu traumatisme la membre, bazin și torace și cranio cerebral. Tot la spital au ajuns și o femeie de 51 de ani și un bărbat de 50 de ani cu fracturi și traumatisme. Dintre cele opt victime implicate, patru sunt cetățeni olandezi. Traficul în zonă a fost blocat și deviat timp de mai bine de două ore. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs tragedia.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta