CARAMBOL PE A1

CARAMBOL PE A1

Carambol pe autostrada București-Pitești. Șase autoturisme s-au ciocnit în lanț și trei persoane au fost rănite. Una dintre victime a rămas încarcerată sub unul dintre autoturisme și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca bărbatul să poată fi scos. Carambolul s-a produs după ce un șofer a frânat brusc și s-a răsturnat, iar mașinile din spate au intrat în el pe rând.

Accidentul s-a produs la km 104 pe autostrada A1, sensul de mers spre Pitești. Din primele date se pare că un şofer a fi frânat brusc, iar autoturismul s-a răsturnat. Șoferul a fost prins sub mașină. Din spatele său alte cinci mașini care goneau cu viteză s-au ciocnit în lanț. În urma accidentului autostrada a fost blocată.

În cele șase mașini erau 7 persoane. Trei victime au suferit răni și două dintre ele au ajuns de urgență la spital. Bărbatul prins sub autoturism a fost scos de pompierii de la descarcerare. Suferise răni grave și a fost preluat mediat de SMURD. La spital a ajuns și o femeie care acuza dureri puternice la coloană. Celelalte persoane au primit îngrijiri la fața locului având răni minore. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul s-a reluat după două ore.

Comenteaza

comentarii

reclama ta