CAPUL LUI POPESCU, VREM! – VIDEO

CAPUL LUI POPESCU, VREM! – VIDEO

Biroul Permanent National al PDL a discutat, in sedinta de astazi, solicitarea organziatiei Dambovita de excludere a deputatului Florin Popescu. Conducerea PDL Dambovita s-a pronuntat pe 21 noiembrie pentru excluderea din partid a fostului presedinte al organziatiei, dupa scandalul iscat la sedinta de alegeri a filialei municipale.

Membrii Biroului Permanent National au analizat cererea inaintata de conducerea judeteana, urmand ca la urmatoarea sedinta sa fie prezent si deputatul Florin Popescu pentru a-si spune punctul de vedere. Cel mai probabil, asta se va intampla in prima zi a saptamanii viitoare.

,,Dacă se ajunge la decizia de excludere, ea va fi validată de viitorul Consiliu Naţional de Coordonare, deoarece dânsul este deputat, deci are un rang la nivel naţional în partid”, a declarat presedintele PDL Vasile Blaga.

Potrivit unor surse PDL, sansele ca Florin Popescu sa mai fie pastrat in partid sunt minime. Se pare ca majoritatea Biroului Permanent National s-a pronuntat deja pentru excluderea lui Popescu din PDL. Cu alte cuvinte, orice va spune Florin Popescu in apararea sa, va fi in van, decizia fiind luata de liderii partidului.

Iulian Bănășanu

Comenteaza

comentarii

reclama ta