CAPTIVĂ ÎN CASA CUPRINSĂ DE FOC

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sfârșit cumplit pentru o bătrână din Argeș. Femeia a fost găsită carbonizată în locuința cuprinsă de flăcări. Se pare că bătrâna avea probleme locomotorii și cel mai probabil nu a reușit să iasă din casă în momentul în care a izbucnit focul. În aceeași seară, în localitatea Godeni pompierii au mai intervenit și la un alt incendiu însă proprietarii au reușit să iasă la timp.
Incendiul a izbucnit spre dimineață la o locuință din zona primăriei din localitatea Godeni, județul Argeș. Vecinii au văzut focul și au cerut ajutor la 112. Imediat la fața locului au ajuns două autospeciale cu apă și spumă. Oamenii știau că locuința aparține unei bătrâne, așa că s-au gândit la ce este mai rău. Când au ajuns, pompierii au început să stingă incendiul și într-una dintre camere, acolo unde era focarul, au găsit o femeie de 86 de ani carbonizată. Proprietara locuinței avea probleme locomotorii și este posibil să nu fi reușit să iasă din casă înainte ca incendiul să se extindă.
În aceeași localitatea a mai izbucnit un incendiu la o locuință. Din fericire un băiat de 14 ani a simțit miros de fum și a ieșit din casă să vadă de unde vine. Locuința aflată în aceeași curte cu a lui, care îi aparține fratelui tatălui său, ardea la nivelul acoperișului. Pompierii au fost alertați imediat și au intervenit, însă operațiunea a fost dificilă din cauza cantității mari de fân din podul casei. Focul a distrus locuința. Cauza izbucnirii incendiului ar putea fi coșul de fum deteriorat.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

MAI MULȚI BANI PENTRU TABLETE ȘI ECHIPAMENTE MEDICALE

Potrivit declarațiilor ministrului Fondurilor Europene, plafonul alocat achiziţiei de echipamente medicale, respectiv sisteme de monitorizare, ventilatoare, toată aparatura specific secţiilor de terapie intensivă de către spitale și autorități publice a fost majorat. Ministrul a precizat faptul că majorarea plafonului presupune că aproape toate cele 291 de cereri depuse, în valoare