CĂPITANUL CHINDIEI, “EXECUTAT” DUPĂ 14 ANI LA TÂRGOVIȘTE

CĂPITANUL CHINDIEI, “EXECUTAT” DUPĂ 14 ANI LA TÂRGOVIȘTE

Chindia a ramas fara capitanul din ultimii ani, Dragos Patru. Antrenorii au decis sa-l puna pe liber pe cel mai experimentat jucator al divizionarei B din Targoviste. Umilit de echipa la care a crescut si cu care a reusit patru promovari, Patru intentioneaza acum sa-si puna ghetele in cui.

Dragos Patru are 37 de ani si a reusit un campionat foarte bun cu Chindia, cu care a terminat pe locul 5 in Liga a II-a. In 2016, a fost aproape de a cincea promovare cu Targovistea, in Liga I, unde echipa damboviteana n-a mai fost de 19 ani. Patru a fost pus pe liber acum de Nicu Croitoru, antrenorul venit acum trei ani de la Titu.

Jucatorul de banda a ramas interzis la auzul vestii ca antrenorii renunta la serviciile sale. Patru a fost aproape sa izbucneasca in plans, dupa o cariera care a numarat 14 sezoane la Targoviste.

Nu îmi vine să cred și nici nu știu încotro să o iau. Fotbal am jucat toată viața și sunt sigur că mai puteam juca la Târgoviște. Sezonul trecut am avut 38 de meciuri. Până în mai am putut, acum nu mai pot?

a declarat jucătorul pentru MDI TV.

Sursele noastre avanseaza o varianta absolut uluitoare: in spatele mutarii s-ar afla nimeni altul decat proaspatul PSD-ist Prisacaru Ciprian, in fapt omul care i-a uns la Chindia pe Nicu Croitoru si Marcel Ghergu. Prisacaru ar fi suparat din cale-afara ca prietena lui Patru, Anca Stoenescu, refuza sa semneze cu CSM Targoviste.

Comenteaza

comentarii

reclama ta