CANALIZAREA, MĂRUL DISCORDIEI ÎNTRE VECINI

CANALIZAREA, MĂRUL DISCORDIEI ÎNTRE VECINI

ANINOASA, DÂMBOVIŢA

În loc să-şi trăiască bătrâneţea, două femei din comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, care locuiesc una langă cealaltă, se ceartă mai tot timpul. Motivul? Canalizarea uneia dintre bătrâne, care se scurge în curtea celeilalte şi toată apa i se infiltrează sub casă. Teama cea mai mare a femeii este ca zidurile, afectate de umezeală, se vor prăbuşi peste ea, iar supararea vecinei este dată de acuzaţiile care i se aduc şi spune că ea este bransată la reţeaua publică de canalizare.

Doamna Niculina, are 79 de ani şi se teme pentru locuinţa sa. Spune că toată apa din canalizarea vecinei ajunge sub locuinţa sa, iar pereţii sunt vizibili afectaţi de umezelă. Bătrâna afirmă că situaţia persistă de ani de aproximativ 10 ani de zile şi că nu se poate înţelege cu vecina sa, pentru că îi aruncă cuvinte greu de imaginat.

În interiorul casei crăpăturile din pereţii umezi au ajuns până la tavan.

Cele două vecine nu se pot înţelege pentru a rezolva această situaţie. Doamna căreia i se aduc acuzaţiile aruncă alte cuvinte grele la agresa vecinei.

În acest caz a intervenit şi Primăria Aninoasa, deşi canalizarea este pe proprietate privată. Reprezentanţii administraţiei locale au desfundat canalizarea de mai multe ori şi spun că nu înţeleg ce se întâmplă acolo.

E clar că cele două vecine au un conflict de mai mult timp şi se pare că, conform celor spuse de reprezentanţii administraţiei locale, Elena Cosac este racordată legal la canalizarea publică a localităţii.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta