CAMPIONII CUPEI CARTIERELOR LA FOTBAL, PREMIAȚI

CAMPIONII CUPEI CARTIERELOR LA FOTBAL, PREMIAȚI

Cupa Cartierelor la fotbal, eveniment cu tradiție de Zilele Cetății a adus și anul acesta un duel de foc pe terenul de la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Echipa care a susținut un baraj de promovare, pentru a pătrunde pe tabloul principal al competiției, a fost campioana ediției.

Tinerii din microraionul 9 din Târgoviște au dus în cartierul lor cupa anul acesta.  Micro 9 s-a impus cu 3-2 în finala cu Micro 11 și a câștigat în premieră trofeul. Medaliile de bronz au mers la Micro 3, care a obținut victoria în finala mică, 1-0 cu Micro 6. Marea finală a adunat și un public numeros la Complexul Turistic de Natație. Băieții intrați în competiție au jucat până în ultima secundă cu gândul la cupă.

Timp de șase zile, 16 echipe au fost implicate în cea mai spectaculoasă ediție a Cupei cartierelor la fotbal, găzduită de Complexul Turistic de Natație. Meciurile au fost disputate în perioada 2-7 septembrie, iar la final pentru câștigători, organizatorii au pregătit medalii, trofee, diplome și un fond de premiere.

Eveniment din cadrul Zilelor Cetății Târgoviște 2019, Cupa Cartierelor și-a propus să reunească toate cartierele municipiului într-o competiție la standarde înalte.

Comenteaza

comentarii

reclama ta