CALE DE ACCES ÎNTRE 4 SATE “CĂPTUŞITĂ” CU BLĂNI

CALE DE ACCES ÎNTRE 4 SATE “CĂPTUŞITĂ” CU BLĂNI

Calea de acces care leagă satele Rancaciov, Ungureni, Geangoeşti şi Mogoşeşti s-a degradat vizibil. Localnicii spun că se tem să circule pe blănile vechi, putrezite, printre care se vede apa râului Dâmboviţa. Podul a fost “căptuşit” de-a lungul timpului, dar niciodată reabilitat ca la carte, spre indignarea localnicilor.

 

Cei care sunt obligaţi să treacă zilnic pe “puntea” de la Geangoeşti se uită cu teamă la blănile distanţate, care scârţâie la fiecare pas. Podul de lemn este făcut de strămoşi şi niciodată nu a fost reabilitat în totalitate.

 

În trecut, podul s-a rupt, iar repaţiile au fost doar “cârpeli”.

 

Podul reprezintă singura cale de acces care face legătura între Râncaciov şi Ungureni.

 

Rău este şi pentru crescătorii de animale. Domnul Marian spune că nu de puţine ori animalele sale s-au rănit pe acest pod.

 

Administraţia locală din Dragomireşti spune că podul va fi reabilitat în acest an, în totalitate, pentru că documentaţia este finalizată de ceva vreme.

 

Valoarea totală a proiectului aflat în procedură de achiziţie publică este de 4 000 000 de lei. Dacă licitaţia va decurge fără probleme, lucrările vor fi demarate în vara acestui an.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta