BUCUREȘTEAN REȚINUT LA TÂRGOVIȘTE! DĂDEA SPARGERE DUPĂ SPARGERE LA COAFORURILE DIN ORAȘ

BUCUREȘTEAN REȚINUT LA TÂRGOVIȘTE! DĂDEA SPARGERE DUPĂ SPARGERE LA COAFORURILE DIN ORAȘ

UPDATE: Magistrații dâmbovițeni au decis ca bărbatul de 44 de ani să fie arestat preventiv. Judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost depus în arestul IPJ Dâmbovița. ȘTIREA INIȚIALĂ: Un individ de 44 de ani a fost reținut, aseară, de către polițiștii din Târgoviște. Acesta este suspect în cazul mai multe furturi din frizerii și magazine din centrul orașului Târgoviște. Oamenii legii au probat activitatea infracțională și au recuperat și o parte din bunuri. Prejudiciu total a fost estimat la 22.000 lei.
„Poliţiştii din cadrul Poliţie Municipiului Târgovişte, Biroul Investigaţii Criminale, au reţinut luni, 21 ianuarie, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani din Bucureşti, în sarcina căruia au fost probate un număr de 8 infracţiuni de furt calificat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că faptele au fost comise în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019”, arată IPJ Dâmboviţa.

Oamenii legii spun că suspectul din București pătrundea prin efracţie în diferite societăţi comerciale ce aveau ca şi obiect de activitate comercializarea de bunuri şi servicii de înfrumuseţare.
Bucureşteanul susține că este nevinovat, deși unele spargeri au fost filmate de camerele de supraveghere.

Comenteaza

comentarii

reclama ta