„BOMBĂ” LA PRIMĂRIA PLOIEŞTI! UN COMUNICAT A PUS PE JAR INSTITUŢIA.

„BOMBĂ” LA PRIMĂRIA PLOIEŞTI! UN COMUNICAT A PUS PE JAR INSTITUŢIA.

Un comunicat prezentat de mai multe site-uri de ştiri a pus pe jar primăria Ploieşti luni dimineaţa. În comunicat se anunţă tăieri de sporuri de 25% dispuse de primar şi la final este citat viceprimarul ca una dintre „victime”.

COMUNICAT DE PRESĂ
Ploiești – 14 octombrie 2019 –
„Primăria Ploieștiului a intrat oficial în austeritate: după ce, în ședințele de consiliu, a amenințat în mod repetat cu reduceri substanțiale de salariu, edilul Adrian Dobre a tăiat toate sporurile angajaților instituției, sub motivul slabei performanțe în atragerea fondurilor europene. Tăierile, care reprezintă 25% din salariu, nu s-au aplicat, însă, primarului Dobre – în calitate de șef, Adrian Dobre și-a păstrat veniturile salariale neatinse, tăindu-le doar pe cele ale colegilor lui”.

Aşa sună comunicatul preluat de toată presa care i-a pus pe jar pe angajaţii Primăriei Ploieşti, luni, la primele ore ale dimineţii. În comunicat se mai face referire şi la situaţia economică a primăriei şi se aduc acuze primarului, Adrian Dobre. Contactat telefonic de MDITV, primarul neagă astfel de măsuri şi spune că nu ar fi putut lua singur o astfel de decizie, ba chiar ne-a prezentat şi câteva proiecte importante pe fonduri europene depuse.

Tot în comunicat apare şi o declaraţie a viceprimarului Ganea.

COMUNICAT DE PRESĂ
Ploiești – 14 octombrie 2019 –
Viceprimarul Cristian Ganea l-a acționat în judecată pe Adrian Dobre: „Primăria Ploiești e în prag de colaps. Pe vasul care se scufundă, căpitanul Adrian Dobre și-a păstrat pentru sine barca de lux ca să se salveze, respectiv și-a păstrat salariul întreg. Înțeleg că are o părere superlativă despre prestația sa ca primar – dar tot ar trebui să-i sune dubios. Dacă facem economie la buget, trebuie să ne sacrificăm cu toți.”
Off:
Se arată în comunicat. Contactat telefonic, iniţial viceprimarul a refuzat să comenteze şi a cerut timp să citească el însuşi comunicatul. Acesta a revenit ulterior cu telefon şi ne-a transmis că nu ştie cine a emis comunicatul şi de ce. Unele lucruri ar fi adevărate, spune vicele, cum ca primăria e în colaps, dar nicidecum nu sunt probleme cu atragerea de fonduri europene. Acesta are un litigiu mai vechi cu un spor care i-a fost tăiat, dar nu este vorba despre ceea ce apare în comunicat.

Comenteaza

comentarii

reclama ta