BILANŢ PLICTISITOR LA PREFECTURA DÂMBOVIŢA

BILANŢ PLICTISITOR LA PREFECTURA DÂMBOVIŢA

40 de minute de plictiseală! Aşa poate fi caracterizat bilanţul Prefecturii Dâmboviţa, prezentat de subprefect în faţa colegiului. Şefii de instituţii au amorţit pe scaune şi au învins plictiseala cu ajutorul telefoanelor mobile, pe care le-au butonat până la epuizarea bateriei.

Primul punct pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural, din luna februarie, a fost reprezentat de Raportul de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate de Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița în anul 2017. Prezentarea a revenit în sarcina subprefectului, Florina Mureşan, care a citit cele 51 de pagini, fără să o asculte nimeni.

Şefii de instituţii au încercat să îşi menţină atenţia asupra celor prezentate, însă plictiseala, dar şi somnolenţa, cel mai probabil generată de vremea capricioasă, şi-au spus cuvântul. Astfel a început şi „fâţâiala” pe scaunele incomode, dar şi butonarea telefoanelor din dotare.

Raportul a fost scurtat spre final, când auditoriul deja făcea semne că s-a plictisit.

Conferinţele de presă regulate ale instituţiilor publice ar scuti pe toată lumea de astfel de situaţii jenante, în care sunt prezentate rapoarte interminabile, într-un limbaj de lemn, pe care nu le ascultă nimeni. Problema este că aceste conferinţe nu se organizează la toate instituţiile statului.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta