BĂTRÂNEŢE CHINUITĂ

BĂTRÂNEŢE CHINUITĂ

Bătrâneţe chinuită de greşelile tinereţii pentru un bărbat de 71 de ani, din municipiul Târgovişte. Bătrânul este bolnav şi a rămas şi fără casă după ce a decis să divorţeze de soţie. Partajul nu s-a facut niciodată, astfel că bărbatul trăieşte de 5 ani pe unde apucă. A stat cu chirie în mai multe locuri, dar cheltuielile prin spitale şi costul medicamentelor nu-i mai permit plata chiriei. În plus, i se face poprire pe pensie pentru creditele făcute de fosta soţie.

Domnul Gheorghe Ionescu are 71 de ani şi o poveste de viaţă tristă. Timp de 26 de ani a avut o soţie cu 15 ani mai tânără, cu care are două fete. La un moment dat, relaţia nu a mai mers şi au apărut neînţelegerile.Deşi spune că femeia l-a lovit cu o bâtă, nu a vrut să facă scandal de dragul copiilor. A ales să plece din casă, iar în anul 2012 a divorţat. Partajul nu s-a făcut niciodată. În casa lui nea Gheorghe au rămas soţia şi cele două fiice, iar bărbatul a rămas pe drumuri.

Acum a ajuns în casa surorii sale, unde trăieşte într-o mizerie greu de imaginat. Şi femeia este bătrână şi bolnavă mintal. Bătrânul spune că stă aici pentru că nu are încotro. La ultima discuţie cu soţia sa, aceasta i-ar fi promis că îi va da 5 000 de lei, eşalonat, pe fiecare lună, ca despăgubire pentru apartament. Banii nu au ajuns, însă, niciodată la bătrânul bolnav.Nea Gheorghe spune că s-ar descurca foarte bine cu pensia pe care o are.Banii nu-i ajung însă pentru că dă lunar 600 de lei pe medicamente, iar alţi 400 de lei îi sunt opriţi pentru împrumuturi, făcute de fosta sa soţie, pe care a girat-o în trecut. Acum nici fetele sale nu vor să mai audă de el. Ambele şi-au făcut propriile familii şi au uitat de părintele lor.Nea Gheorghe vrea doar ca ultimele clipe din viaţa sa să fie mai uşoare.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta