BĂTRÂNĂ VIOLATĂ DE TREI TINERI

BĂTRÂNĂ VIOLATĂ DE TREI TINERI

Scene incredibile s-au petrecut într-o comună din Călărași, chiar acum în Postul Paștelui. O bătrână de 67 de ani a fost violata de trei tineri. Unul dintre cei acuzati este chiar dascăl.
Bătrâna de 67 de ani povestește că s-a trezit cu trei bărbați peste ea în casă, în satul Ciocănești din Călărași. Cei trei au batjocorit-o și au violat-o pe rând, în timp ce o amenințau. Strigător la cer este și faptul că unul dintre cei trei violatori ar fi chiar dascălul din satul Smârdanu, comuna Ciocănești.
Femeia a trecut prin clipe cumplite. După scena cu dascălul și ceilalți doi tineri au violat-o.
După ce au violat-o pe bătrână, i-au spart geamurile și i-au furat mai multe lucruri, printre care o roabă, o sapă, o cazma și au luat și alimente din frigider și bucătărie.
Potrivit site-ului local marinbadea.ro, anul trecut, în data de 27 ianuarie, a fost arestat după ce, în prealabil, a intrat în casă, peste o bătrână în vârstă de 91 de ani și a vrut să-i violeze nepoata grav bolnavă. A fost dascăl la biserica din Smârdanu, însă a fost gonit de preot după ce a fost prins furând banii din cutia milei. Ulterior, a mers dascăl la biserica din satul Vărăști. A fost trimis în judecată, pentru tentativă de viol, la data de 16.02.2018, în stare de arest preventiv și a fost eliberat din arest în cursul lunii iunie 2018. Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.
sursa:marinbadea.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta