BĂTĂUȘI SURPRINȘI ÎN FLAGRANT DE JANDARMI

BĂTĂUȘI SURPRINȘI ÎN FLAGRANT DE JANDARMI

Violențele pe stradă au devenit la ordinea zilei în România. Fie că victime le cad bătrâni, femei sau bărbați, agresorii nu mai au nicio limită. Lovesc și pun la pământ victimele fără nicio teamă de lege. Duminică după-amiaza jandarmii din Prahova au surprins în flagrant doi bărbați care îl loveau cu pumnii și picioarele pe un al treilea bărbat. Asupra lor jandarmii au găsit și un cuțit.
Scenele de bătaie au fost surprinse chiar de un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J Prahova. , S-a întâmplat în zona Mihai Bravu din Municipiul Ploiești. Doi bărbați au fost depistați în timp ce loveau cu pumnii și picioarele o a treia persoană de sex bărbătesc. În urma controlului corporal asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuțit de tip briceag care avea lungimea de 25 cm.
Persoanelor în cauză le-au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art.193 din Codul Penal. Documentele și persoanele implicate în conflict au fost predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Comenteaza

comentarii

reclama ta