BĂTAIE PENTRU O FATĂ?

BĂTAIE PENTRU O FATĂ?

 

Şi-a luat bătaie pentru o fată, povesteşte un tânăr de doar 17 ani, din Pietrari, judeţul Dâmboviţa! Băiatul spune că a fost bătut cu bestialitate de 4 tineri. Motivul ar fi o adolescentă de 16 ani, care ar fi fost iubita băiatului, timp de două săptămâni. Unul dintre agresori şi-ar fi dorit-o pentru el şi de aici a pornit scandalul. Adolescentul bătut a rămas internat, iar în sat cei acuzaţi că l-au bătut se apără şi spun că victima ar fi început cearta. Cu toţii ar fi consumat alcool în acea seară.

Alexandru venea de la ziua adolescentei de 16 ani, care i-ar fi fost iubită timp de două săptămâni, după cum povesteşte băiatul. În drumul spre casă s-a întâlnit cu un grup de tineri, mai mari decât el, care l-ar fi luat la pumni.

Adolescentul spune că a fost lovit din senin şi a fost lăsat să zacă în şanţ.

Băiatul este elev la un liceu din Târgovişte cu profil sportiv şi practică handbal. A rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Pe lângă vânătăile vizibile, spune că are şi patru dinţi rupţi. În satul Manga, tinerii acuzaţi au o altă versiune a poveştii.

Băieţii spun că adolescenta de 16 ani nu are nicio treabă cu scandalul dintre ei.

Singura declaraţie comună a tuturor tinerilor implicaţi în scandal este că în acea seară cu toţii au consumat alcool.

În acest caz poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De ambele părţi, băieţii aşteaptă să fie chemaţi la declaraţii, hotărâţi să meargă până la testul poligraf. Autorităţile vor decide cine a început scandalul şi care este motivul pentru care tinerii îşi măsoară forţele în lupte de stradă.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta