BĂRBAT, OMORÂT ÎN BĂTAIE DE UN OM AL STRĂZII

BĂRBAT, OMORÂT ÎN BĂTAIE DE UN OM AL STRĂZII

Un bărbat de 43 de ani din satul dâmboviţean Zăvoiu a murit în chinuri, după ce a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din Găeşti. Acesta a stat cateva zile in spital, însă, loviturile primite au fost atât de puternice încât bărbatul a pierdut lupta cu viaţa. Individul care l-a agresat este un om al străzii, iar acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Marin Gheorghe nu a mai trecut pe la locuinţa sa din satul Zăvoiu, de mai bine de o lună de zile, spun vecinii. Acesta a rămas singur după ce a fost părăsit de soţie, iar mama sa a murit. Localnicii spun că avea probleme cu băutura şi de aceea tatăl său a preferat să plece la o soră, pentru a fi în siguranţă. Se pare că bărbatul se temea de fiul său, în momentele în care alcoolul îi lua minţile.

Marin şi-a dus veacul din ultimele zile de viaţă pe străzile oraşului Găeşti, unde s-ar fi aliat cu alţi oameni ai străzii pentru furtişaguri. Trăia de pe o zi pe alta şi era mai tot timpul beat, spun vecinii care s-au întâlnit întâmplător cu el.

Bărbatul a lucrat în cadrul armatei, însă, din cauza băuturii şi-a ratat cariera şi şi-a pierdut şi familia.

A murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a fost agresat de un bărbat de 42 de ani, tot om al străzii, din Găeşti. Agresorul a fugit din localitate, însă, poliţiştii găeşteni l-au prins în Bucureşti. Acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Comenteaza

comentarii

reclama ta