BĂRBAT CU ARSURI GRAVE, ȚINUT ÎN SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, PENTRU CĂ ÎN SPITALELE DE ARȘI DIN ȚARĂ NU SUNT LOCURI. AZI VA FI TRANSPORTAT LA UN SPITAL DIN BRUXELLES!

BĂRBAT CU ARSURI GRAVE, ȚINUT ÎN SPITALUL DIN TÂRGOVIȘTE, PENTRU CĂ ÎN SPITALELE DE ARȘI DIN ȚARĂ NU SUNT LOCURI. AZI VA FI TRANSPORTAT LA UN SPITAL DIN BRUXELLES!

UPDATE: Un elicopter SMURD va ateriza în jurul orei 16: 00 în curtea Spitalului Județean Târgoviște pentru a-l prelua pe bărbatul cu arsuri grave pe corp. Acesta va fi dus la aeroport, de unde va pleca cu o aeronavă la Spitalul de Arși din Bruxelles.

Un muncitor de la Combinatul de Oțeluri Speciale din Târgoviște a ajuns miercuri seară la Spital din Târgoviște, cu arsuri grave pe mai mult de jumătate din suprafața corpului. Totul s-a întâmplat, se pare, din cauza unui recipient în care era oțel încins, care s-a deschis, iar oțleul topit a căzut pe corpul bărbatului. O ambulanță l-a transportat imediat la Spitalul de Urgențe din Târgoviște, iar medicii de aici au cerut perisiunea de a-l transfera la un spital de arși din Bruxelles. În spitalele de arși din România nu există niciun loc pentru ca pacientul să fie transferat. Se pare că, în această dimineață, s-a primit permisiunea unui transfer în străinătate, iar acum se așteaptă preluarea pacietului de la Spitalul din Târgoviște. Bărbatul are 51 de ani și lucra, cu forme legale, ca lăcătuș mecanic. Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița a anunțat că în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Și inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis o anchetă în acest caz, evenimentul extrem de grav fiind încadrat ca accident de muncă. 

Comenteaza

comentarii

reclama ta