BANII VORBESC… LA PNL

BANII VORBESC… LA PNL

Tot mai multi liberali damboviteni sunt nemultumiti de actuala conducere interimara a organizatiei judetene, reprezentata de bucuresteanul Mihai Volintiru. Tot mai multe voci liberale spun ca sumele de bani care le sunt cerute de conducerea PNL Dambovita le depasesc cu mult posibilitatile financiare. Potrivit informatiilor noastre, bani li se cer tuturor alesilor locali, consilieri sau primari, dar si putinilor liberali aflati la conducerea unor institutii publice sau care lucreaza prin ministere.

https://www.youtube.com/watch?v=xWmSPn31M_Q

Surse din PNL Dambovita ne-au soptit pe la urechi ca un amarat de consilier de pe la vreo comuna uitata de lume este nevoit sa achite la visteria partidului 50 de lei lunar, iar in cazul unui sef de filiala comunala, suma se dubleaza.
Liberalii care au apucat sa ocupe un scaun de sef pe la institutiile deconcentrate, institutii care nu au fost pe placul partenerilor social-democrati, sunt suprataxati. Sursele ne-au informat ca acestora li se cer sume din patru cifre, dar nu mai putin de 10.000 de lei pe luna. Cine nu trimite haraciul la Inalta Poarta Liberala, este amenintat cu retragerea sprijinului politic sau i se cere, saptamanal, demisia. Marele noroc al acestora este ca au prieteni foarte buni sau chiar rude printre liberalii de la centru, care au un cuvant greu in PNL. Despre ceea ce se intampla in organizatia judeteana a PNL, despre conflictul care mocneste intre conducerea interimara si liberalii din judet, dar si despre cum sunt primiti cu bratele deschise unii membri marcanti ai PDL, vom reveni in zilele urmatoare.

Comenteaza

comentarii

reclama ta