BANI „ÎNGROPAŢI” ÎN INVESTIŢII INUTILE, GURA FOII, DÂMBOVIŢA

BANI „ÎNGROPAŢI” ÎN INVESTIŢII INUTILE, GURA FOII, DÂMBOVIŢA

Pe lista obiectivelor destinate sportului din judeţul Dâmboviţa, în care s-au „îngropat” sute de mii de lei, regăsim şi baza sportivă din satul Bumbuia, comuna Gura Foii. Aceasta a fost construită în anul 2010, dar niciodată inaugurată sau folosită de copiii şi tinerii din localitate. Nici elevii nu îşi pot desfăşura orele de sport în obiectivul de peste 600 de mii de lei, pentru că este localizat la un sat distanţă de şcoală.

680 000 de lei, plus TVA. Atât a costat baza sportivă din satul Bumbuia în 2010. Este construită pe suprafaţa standard impusă. Proiectul a fost finanţat cu fonduri guvernamentale, pe O.G.7, însă fără a fi vreodată inaugurat sau utilizat conform obiectivului de realizare.

În comuna Gura Foii există o singură şcoală în satul principal, care însumează 170 de elevi. Aceştia nu pot face orele de sport la baza sportivă pentru că obiectivul se află la kilometri distaţă, în satul vecin. În prezent, terenul nu poate fi folosit nici măcar de prichindeii care vor să joace fotbal în timpul liber.

Localnicii n-au văzut cu ochi buni investiţia încă de la început.

Baza sportivă nu a fost racordată nici la energia electrică. Astfel că stâlpii de iluminat nocturn au fost motaţi degeaba. Întreaga investiţie este zadarnică şi nici viitorul nu se anunţă unul mai productiv. Nici actuala administraţie locală nu are vreo soluţie pentru a da utilitate obiectivului de peste 600 000 de lei.

Înainte, însă, de a fi închiriat, terenul trebuie curăţat, obiectivul trebuie racordat la energia electrică şi trebuie rezolvată problema cu igrasia din vestiare şi băi.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta