AUTOSTRADA A1, PLINĂ DE GROPI

AUTOSTRADA A1, PLINĂ DE GROPI

Mare grijă dacă circulaţi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti! Topirea bruscă a zăpezii a scos la iveală dezastrul de pe carosabil. A1 este plină de gropi şi doar pe alocuri, acestea au fost plombate. Şoferii sunt nevoiţi să facă slalom printre craterele din asfalt şi nu pot apăsa nici pedala de acceleraţie din cauza denivelărilor de pe carosabil.

Aşa arăta A1 la sfârşitul săptămânii trecute, mai rău ca drumurile din satele uitate de autorităţi. Zăpada s-a topit, iar carosabilul s-a umplut de gropi, pe care conducătorii auto sunt nevoiţi să le ocolească pentru a nu ajunge cu maşina pe banda de urgenţă şi apoi în service. Imaginile au fost surprinse de unul dintre şoferii care tranzitează Autostrada Bucureşti-Piteşti în fiecare zi şi care s-a săturat să facă slalom printre gropile, pe care parcă nu le observă niciuna dintre autorităţile competente. Filmuleţul a fost postat cu următoarea descriere:

Uitati cum arată A1. Hal de autostradă. Plătim rovinieta si rupem masina. Poate vede ministrul transporturilor sau Dragnea.”

În week-end au început să apară şi muncitorii pe Autostradă. Au plombat gropile, pe sărite însă: una da, trei nu!

Astfel că, dacă circulaţi pe Autostrada A1, ar fi bine să o faceţi prudent, pentru că nu se ştie unde mai apare o groapă neplombată. Cât despre cele care au fost deja reparate, Dorel nu a ştiut să le plombeze până la nivelul carosabilului, astfel încât tronsonul să rămână drept. Au rămas denivelări periculoase dacă apăsaţi prea tare pedala de acceleraţie.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta