AU RĂMAS PE DRUMURI ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Doi bătrâni din comuna teleormăneană Botoroaga au rămas pe drum în prag de sărbători. Casa în care locuiau a fost cuprinsă de foc marți seara. Femeia de 78 de ani și soțul ei de 71 de ani au reușit să se salveze la timp. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, dar focul a făcut scrum mare parte din locuinta. Și la Zimnicea locatarii unui imobil au fost evacuați după ce focul a izbucnit într-un apartament. Din fericire nu au fost victime și pagubele sunt mai reduse.
Cei doi bătrâni, soț și soție, de 71, respectiv 78 de ani, au trecut prin clipe de groază marți seara. Casa în care locuiau în comuna teleormăneană Botoroaga a fost cuprinsă de flăcări. Focul a pornit din camera în care bătrânii locuiau și s-a extins rapid. Mai multe autospeciale de pompieri și SMURD au ajuns la fața locului.
Cei doi reușiseră să iasă din casa în flăcări, dar în încercarea de a stinge incendiul, au suferit arsuri ușoare șiacuzau un atac de panică. După monitorizare și acordarea primului ajutor, au fost transportați la Spitalul din Videle pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Au ars bunurile materiale dintr-o bucătărie, un hol și o anexă, precum și acoperișul locuinței pe aproximativ 45 mp. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Valoarea pagubelor a fost estimata la 15.000 de lei. Și la Zimnicea un incendiu a izbucnit la un apartament dintr-un bloc de locuințe în jurul orei 21.15. Din cauza fumului degajat pe casa scării, au fost evacuate persoanele de la etajele inferioare, acestea reîntorcându-se la locuințele lor după aproximativ 30 de minute. Din fericire nu au fost victime. Cauza probabilă a incendiului un scurtcircuit la un cablu electric defect.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

UN JANDARM DÂMBOVIȚEAN, VINDECAT DE COVID-19, A DONAT PLASMĂ

Aflați în prima linie a luptei cu noul coronavirus și jandarmii dâmbovițeni au fost afectați de acest virus. Odată vindecat, maiorul Ene Nicolae din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița s-a prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița pentru a dona plasmă. Ofițerul s-a infectat în luna august a.c., a