AU PETRECUT DE ZIUA COMUNEI

AU PETRECUT DE ZIUA COMUNEI

A fost petrecere, distracție și multă voie bună la Răzvad, de Ziua Comunei. Localnicii au îmbrăcat haine de sarbatoare și au luat parte la manifestarile care au fost organizate chiar în curtea primăriei. Primarul și Consiliul Local au pregătit surprize pentru toate vârstele. Cupa Răzvădeanului la fotbal și-a ales câștigatorii de anul acesta, iar atmosfera a fost asigurată de Constantin Enceanu, Corina și Connect-R.
Distracția a fost la ea acasă la Răzvad în acest weekend. De Ziua Comunei autoritățile locale au pregătit un adevărat maraton al distracției. Cu muzică bună, invitați aleși, distracție și surprize. Pentru cei care au vrut mișcare, Cupa Răzvădeanului a fost organizată și anul acesta. Echipele s-au întrecut și au făcut spectacol, iar primarul i-a premiat pe câștigători.
Au urmat momentele muzicale. Creola Stanciu și Oana Preda au încins atmosfera. Localnicii au pornit hora chiar în fața primăriei. Alături de cele doua interprete au urcat pe scenă și ansambluri de copii.
Cu mic cu mare, localnicii au venit să ia parte la sărbătoare.
Spre seară pe scenă au urcat Connect-R, care a fost înconjurat rapid de micii fani pentru autografe, Corina și Constantin Enceanu.
Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta