AU GĂSIT TÂRGOVIŞTEA PE HARTĂ

AU GĂSIT TÂRGOVIŞTEA PE HARTĂ

După mai bine de şapte luni de la alegerile parlamentare, deputatul USR Dâmboviţa a reuşit să găsească Târgoviştea pe hartă! Planurile de viitor sunt măreţe, însă, ideile nu sunt prea bine consolidate şi nici nu prea are cine să le puna în practică. USR Dâmboviţa numără 14 membri, toţi ai filialei târgoviştene.

La aproape opt luni de la alegerile parlamentare a avut loc şi prima conferinţă de presă USR Dâmboviţa, ţinută de deputatul Dumitru Lupescu, membru în comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor şi Secretarul comisiei parlamentare comune a revoluţionarilor din decembrie 1989. Pe scurt, dâmboviţeanul care, prin redistribuire, a ajuns în Parlament, după ce Uniunea Salvaţi România a obţinut un procent de 4,3% la alegeri. Deşi nu au o organizaţie bine închegată, având doar 14 membri în tot judeţul Dâmboviţa, USR-iştii vor să pornească pe căile dedezvoltare locală, aşa cum spun chiar ei, adică să acceseze proiecte europene.

Niciun proiect concret, însă! USR-iştii dâmboviţeni au declarat că aşteaptă idei şi chiar propuneri de activităţi cu cetăţenii chiar de la jurnalişti, pentru că ei ştiu cel mai bine care sunt problemele oamenilor. Noi, în schimb, le spunem că nu aşa se face politica, iar iniţiativele se iau în urma discuţiilor cu cetăţenii. Luni de zile după alegeri, deputatul Uniunii Salvaţi România nu a avut nici măcar un cabinet de deputat, spunând că nu i s-a oferit. Uită că dacă exista voinţă putea închiria un sediu, oriunde în municipiul Târgovişte. USR-iştii sunt singuri de un singur lucru: în partidul lor nu au loc cei care au fost PSD-işti, pentru că sunt toxici.

Comenteaza

comentarii

reclama ta