AU AJUNS LA CAPĂTUL RĂBDĂRII

AU AJUNS LA CAPĂTUL RĂBDĂRII

Zeci de familii din localitatea dâmbovițeană Ulmi au ajuns la capătul răbdării! Sunt aproape 50 de familii din Ulmi care așteaptă să fie racordate la gaze. Unele dintre ele așteaptă de mai bine de doi ani, deși contractul semnat prevedea o durată de 12 luni pentru acest proces.
Oamenii au încercat să dea de reprezentanții firmei care trebuia să-i racordeze la gaze și susțin că au primit răspunsuri care nu i-au convins.

Mulți dintre ei au venit marți dimineața la primarie și i-au cerut primarului Bogdan Tița ajutorul.

Primarul a decis să-i însoțească la Câmpina, acolo unde are sediul societatea acuzată de către oameni. În România birocrația face ca racordarea la sistemul de gaze sau de energie electrică să pară imposibilă. Sunt mulți oameni care reclamă că acest proces durează foarte mult. Firmele se plâng de birocrație, iar oamenii că firmele îi întârzie din cauză că n-au angajați suficienți sau că iau prea multe lucrări și nu le pot face față.

După discuția cu reprezentanții firmei din Câmpina, primarul comunei Ulmi, Bogdan Tița ne-a declarat că le-a cerut acestor să prezinte un termen clar de terminare a lucrărilor din comuna Ulmi. În plus, societatea trebuie să îi trimită situația stadiului lucărilor în dosarele de branșament de pe teritoriul comunei Ulmi, până săptămâna viitoare. Edilul a declarat că dacă firma nu se ține de cuvânt, nu exclude ca oamenii să depună plângeri penale.

Comenteaza

comentarii

reclama ta