ATACUL CETĂȚEANULUI BULGAR LA GIURGIU, SURPRINS DE CAMERE

ATACUL CETĂȚEANULUI BULGAR LA GIURGIU, SURPRINS DE CAMERE

Un cetatean bulgar a facut prapad intr-o benzinarie din Giurgiu. Dupa ce a fost dat jos din microbuzul bulgaresc pentru a a intrat in conflict cu soferul, a patruns in benzinarie, a amenintat-o pe vanzatoare, a furat bani din casa si a produs mai multe pagube. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere din benzinarie. A fost oprit de politistii alertati, imobilizat si dus la sectia de politie unde a fost audiat si retinut pentru 24 de ore.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie, se vede cum individul de 20 de ani, coborât dintr-un microbuz bulgăresc, din cauza faptului că acesta a avut un conflict cu șoferul, a intrat în benzinărie și s-a apucat să distrugă tot ce a prins în cale.
Acesta a început să agreseze mai multe persoane, a distrus mai multe sticle de băuturi alcoolice și a sustras 480 de lei din casa de marcat, amenințând-o pe vânzătoare. Polițiștii deplasați la fața locului au intervenit, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă. În cauza polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comenteaza

comentarii

reclama ta