ARME ASCUNSE ÎN TAVAN

ARME ASCUNSE ÎN TAVAN

Descoperire periculoasa in tavanul unei case din localitatea damboviteana Nistoresti! Doi muncitori care lucrau la reconditionarea unei locuinte au gasit intre grinzile din tavan 2 pusti, 6 revolvere si 2 pistoal. Speriati, oamenii au anuntat proprietarul casei si politistii care s-au deplasat la fata locului si au ridicat armamentul. Autoritatile au inceput cercetarile pentru a stabili provenienta si vechimea armelor.

Muncitorii lucrau la tavanul unei case din localitatea damboviteana Nistoresti cand au dat peste armele care s-au prabusit din tavan odata cu molozul. Nestiind daca acestea mai sunt inca functionale cei doi, tata si fiu, au sunat imediat pe proprietarul casei care a alertat la randul sau autoritatile. Oamenii spun ca de cand lucreaza in constructii nu au mai trecut prin asemenea sperietura.

Cei doi muncitori spun ca mai au de refacut si celelalte camere dar si beciul, insa acestia se tem ca mai exista armament si in alte zone ale cladirii si isi pun astfel viata in pericol.

Politistii sositi la fata locului au ridicat armele care la prima vedere sunt nefunctionale si au inceput cercetarile pentru a stabili provenienta si circumstantele in care au ajuns in acel loc.

Echipa: Cătălina Sandu/ Radu Constantinescu

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta