ARMAND ASSANTE LA SPECTACOLUL REGIZAT DE M.C. RANIN

ARMAND ASSANTE LA SPECTACOLUL REGIZAT DE M.C. RANIN

Spectator de seamă la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. Actorul Armand Assante a fost invitat să vizioneze o piesă de teatru regizată de Mihai Constantin Ranin, managerul teatrului din Târgoviște. Antigona pusa în scenă la secția Dramă a fost pe placul marelui actor venit în România pentru lansarea filmului „Vânătorul de spirite”, în care joacă rolul principal.
Armand Assante a fost invitat de managerul Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, Nicolae Poghirc, și de regizorul și managerul de teatru târgoviștean Mihai Constantin Ranin pentru a viziona piesa „Antigona”, în regia lui Ranin, jucată la secția Dramă.
Actorul a vizitat teatrul, a stat de vorbă cu protagoniștii și a vizionat spectacolul cu mare atenție. Actorul se află în România pentru lansarea filmului „The Wanderers – Vânătorul de spirite”, în care joacă rolul principal. La 10 ani de la rolul din „California Dreamin'”, Armand Assante interpretează acum rolul unui celebru vânător de vampiri care vine în Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase. Assante a fost nominalizat de patru ori la Globurile de Aur și a câștigat premiul Emmy cu rolul principal din miniseria „Gotti”, despre celebrul mafiot John Gotti.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta