ARE CURENT DUPĂ VOIA FRATELUI

ARE CURENT DUPĂ VOIA FRATELUI

VÂRFURI, DÂMBOVIŢA

Situaţie disperată pentru un cioban din comuna dâmboviţeană Vârfuri! Când îi este lumea mai dragă se trezeşte fără curent, doar pentru că unul dintre fraţii săi este supărat. Individul se urcă pe stâlp şi taie firele care conduc curentul electric către locuinţa ciobanului, fără ca nicio autoritate să-i ceară socoteală. Bărbatul spune că nu mai suportă situaţia şi toate neregulile care s-au întâmplat la societatea care furnizează curentul electric şi este hotărât să meargă în instanţa de judecată.

Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti! Fix aşa s-a întâmplat la Vârfuri, unde, în urmă cu 11 ani un cioban şi-a ajutat fratele să se racordeze la energie electrică, pentru ca apoi să se trezească că individul a trecut contractul pe numele său, prin metode necunoscute. Ciudat este că nu a fost anunţat de către societatea furnizoare de energie electrică de faptul că se va schimba numele pe care este făcut contractul.

Ciobanul a plătit un nou contract şi a reuşit să-l treacă înapoi pe numele său. A doua zi de Crăciun, însă, s-a trezit, din nou, fără curent.

Astfel că, ciobanul a stat fără curent din data de 26 decembrie până în data de 15 ianuarie. Carnea de la porcul pe care l-a tăiat de sărbători a dat-o de pomană, ca să nu fie nevoit să o arunce la câini, după ce se strica.

Când echipa de intervenţie de la societatea care furnizează energia electrică a venit la faţa locului pentru a reface racordul către locuinţa ciobanului, fratele său nu i-a lăsat să se urce pe stâlp, iar muncitorii au plecat cu coada între picioare.

După ce jurnaliştii noştri au plecat din zonă, fratele ciobanului a ajuns acasă şi a oprit din nou curentul. Ciobanul a sunat din nou la poliţie şi se pare că fratele său a fost chemat la declaraţii şi atenţionat că va răspunde penal pentru că a rupt sigiliul de la contor şi că se urcă pe stâlp fără a fi abilitat în acest sens. Ciobanul spune că este hotărât să meargă în instanţa de judecată pentru a scoate la lumină cum s-a modificat numele de pe contract şi pentru ca fratele său să răspundă pentru faptele sale. Totodată, se teme că poate rămâne fără curent în orice moment.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta