APĂ CU IZ PENAL ÎN DÂMBOVIȚA – VIDEO

APĂ CU IZ PENAL ÎN DÂMBOVIȚA – VIDEO

Scandalul apei din nordul judetului Dambovita se muta in penal. Politia judetului s-a autosesizat, a deschis dosar penal si cauta vinovatii. Directorul Companiei de Apa Targoviste-Dambovita nu renunta la scaun, desi sunt multe voci care i-au cerut demisia. Seful Companiei sustine ca apa din Nord e mult mai buna ca cea din Sudul judetului, care ar avea un continut ridicat de fier si mangan. Explicatii halucinante au venit din partea Directiei de Sanatate Publica: “Apa cu mangan e buna si reduce consumul”

La doar cateva zile dupa ce scandalul apei a izbucnit in judetul Dambovita, in urma unor dezvaluiri facute de un fost angajat al Companiei de Apa Targoviste- Dambovita, apar reactii. Inspectoratul de Politie al judetului Dambovita a anuntat ca in cauza a fost intocmit un dosar penal de cercatare.

 

Reprezentanții Companiei de Apă spun că nu-și fac griji pentru că totul ar fi în regulă cu apa din acea zona. Ba mai mult, acestia sustin ca apa din Nord este mult mai buna decat, spre exeplmu apa din orasul dambvitean Gaesti. Acolo oamenii se plang de ani de zile ca apa curge cu rugina la robinetele lor. Furnizorii si medicii de la Dircetia de Sanatate Publica sustin ca nu e vorba de rugina ci de o concentratie prea mare de mangan, care , ce sa credeti , e perfect normal si nu pune sanatatea in pericol.

Cu alte cuvinte, locuitorii din Gaesti sunt niste fericiti. De scarba apei cu mangan, beau mai putin si deci pot avea si facturi mai mici. Un dezavantaj insa ar avea apa cu mangan prea mult! Distruge aparatura!

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bouroșu

Comenteaza

comentarii

reclama ta