ANUL 2018 – ANUL INVESTIȚIILOR ÎN BĂLENI

ANUL 2018 – ANUL INVESTIȚIILOR ÎN BĂLENI

Anul 2018 a fost anul investițiilor in Băleni. Administrația locală a accesat mai multe fonduri dar a și asigurat sume importante din bugetul local pentru finalizarea lucrărilor de refacerea a mai multor drumuri care asigură accesul spre zona agricola dar și pentru a îndepărta pericolul de inundație pentru sute de gospodării. Totodata, primăria a investit și în infrastructura școlară.
Pentru că este o comună cu profil agricol, administrația din Băleni s-a axat pe dezvoltarea mai multor proiecte în acest sens.
Tot în 2018 s-a demarat igienizarea și decolmatarea pârâului Racovița pe o lungime de 6 km, pârâu care din 1990 și până în prezent nu fusese decolmatat. Au fost inițiate mai multe proiecte printre care dispensarul medical, grădinița cu program prelungit în zona Băleni români unde vor fi amenajate trei clase pentru 60 de copii. Investiții s-au făcut și la liceul din Băleni, dar și prin fonduri AFIR în comună.
Administrația locală a inițiat o serie de proiecte care vor demara din 2019 și pentru care s-au făcut studii și s-a realizat documentația tehnică.

Comenteaza

comentarii

reclama ta