ANTONIO ARE NEVOIE DE AJUTOR

ANTONIO ARE NEVOIE DE AJUTOR

La doar doi ani și jumătate se luptă cu o boală cruntă. Antonio, un băiețel din Moreni, a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer și are nevoie urgentă de intervenție chirurgicală. Operația se poate face numai în străinătate și pentru asta familia copilului trebuie să strângă suma de 200.000 de euro.
Un copil vesel, energic și plin de viață. El este Antonio, micuțul care vă cere tuturor să îi dați o șansă pentru a învinge lupta cu o boală cruntă. Antonio a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer, sarcomul Ewing. Frecvența bolii este de un caz-două la două milioane de copii. Diagnosticul are o evoluție rapidă și dureroasă. Pentru Antonie șansa o reprezintă o operație în străinătate însă pentru asta părinții trebuie să strângă rapid 200.000 de euro, o sumă foarte mare pentru veniturile familiei. Antonie își dorește să fie din nou un copil normal și să se bucure de anii copilăriei.
Familia și prietenii s-au mobilizat și au cerut ajutorul semenilor. Până acum s-au donat peste 35.000 de euro însă Antonio duce o luptă contracronometru. Orice sumă este importantă! Cei care vor să-l ajute pe micuț pot dona în conturile afișate. Antonio și părinții săi vor pleca de urgență marți spre Italia.

CONT LEI BRD RO97BRDE445SV04055724450
NUME: BREZEANU ȘTEFAN
CONT EURO RO22BRDE160SV43316311600
NUME: BREZEANU ȘTEFAN

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta