ANGAJATUL DE LA ÎNMATRICULĂRI ȘI-A PRIMIT PLĂCUȚELE ÎNAPOI. PREFECTURA TELEORMAN: SUNT CONFORME

ANGAJATUL DE LA ÎNMATRICULĂRI ȘI-A PRIMIT PLĂCUȚELE ÎNAPOI. PREFECTURA TELEORMAN: SUNT CONFORME

Întregul scandal izbucnit pe tema plăcuțelor de înmatriculare neconforme ale mașinii unui polițist de la înmatriculări ar putea fi de fapt doar o răfuială între cei doi.

Acesta este momentul în care agentul care l-a oprit în trafic pe angajatul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor Teleorman ridică plăcuțele de înmatriculare pe motiv că acestea sunt neconforme. Agentul i-a aplicat și o amendă șoferului și un avertisment pentru că nu a putut prezenta actele mașinii. La puțin timp, potrivit unui comunicat al Prefecturii Teleorman, numit „dezmințire” , Dan Eib,  a primit înapoi plăcuțele de înmatriculare. Agentul care l-a sancționat și i-a ridicat plăcuțele a considerat că nu sunt standard, pentru că nu există nici un fel de spațiu între litere și cifre, cum există în cazul celorlalte autoturisme.

COMUNICAT PREFECTURA TELEORMAN

„În ceea ce privește conformitatea plăcuțelor de înmatriculare, specificăm faptul că, în urma verificărilor efectuate de către comisia formată din specialiști ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman și ai Atelierului pentru confecționat plăci cu numere de înmatriculare din cadrul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, s-a constatat faptul că acestea sunt conforme cu Standardul Român -Plăci de înmatriculare cu fond reflectorizant pentru autovehicule și remorci. Având în vedere cele de mai sus, menționăm faptul că subinspectorul Eib Dan, angajat al Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului-Județul Teleorman, nu a circulat cu plăci de înmatriculare neconforme cu standardul, iar în urma verificării acestea au fost restituite titularului de către Serviciul Rutier, conform prevederilor legale”.

Se arată în comunicatul emis de prefectura Teleorman. Gurile rele susțin că între cei doi protagoniști ar exista un conflict mai vechi, iar scena petrecută săptămâna aceasta ar fi de fapt o răfuială.

Comenteaza

comentarii

reclama ta