ANCHETĂ DUPĂ CE UN CADAVRUL A FOST ARUNCAT ÎN STRADĂ

ANCHETĂ DUPĂ CE UN CADAVRUL A FOST ARUNCAT ÎN STRADĂ

Scene șocante petrecute în Pitești! Trupul unui tânăr mort de 28 de ani a fost abandonat în stradă de alți doi bărbați. Cei doi au aruncat trupul neînsuflețit din mașină și au fugit. Oamenii au alertat imediat poliția și s-au organizat filtre. Mașina a fost găsită în Pitești, iar primele date indică faptul că după abandonarea prietenului său, șoferul i-a coborat pe alți doi amici și a preluat trei fete minore care nu cunoșteau ce s-a întâmplat.

Victima avea 28 de ani și fusese arestat preventiv în urmă cu aproape un an și ulterior pus sub control judiciar sub acuzația de consum și trafic de droguri, iar martorii confirmă că au văzut mașina din care trupul lui a fost lăsat pe trotuar. Polițiștii iau în calcul toate variantele de la crimă la o supradoză pe care tânărul ar fi luat-o, iar cei cu care era s-au speriat și l-au aruncat pe trotuar.

Vecinii s-au panicat când au văzut că tânărul zace în stradă mort.

Trupul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Medico Legal Arges, iar o primă evaluare indică faptul că pe corpul lui nu sunt leziuni. Mașina cautată a fost depistată lângă un supermarket, la volanul ei fiind un tânăr de 20 de ani împreună cu trei fete minore. Toți au ajuns la Poliția Municipiului Pitești unde s-a dovedit că însoțitoarele nu au fost împreună cu băiatul în momentul în care trupul bărbatului a fost abandonat în zona cartierului Traian, acestea fiind lăsate să plece acasă.

La audieri a fost adus șoferul în vârstă de 20 de ani, acuzat de “lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, infracțiune care prevede o pedeapsă între trei luni și un an. Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu ar fi fost singur când l-a abandonat pe prietenul său, ci cu doi prieteni, iar victima a consumat, nu pentru prima oară, droguri de mare risc. Ulterior acesta a intrat în șoc anafilactic și intrați în panică, conducătorul auto și însoțitorii săi l-au abandonat lângă blocul unde locuiește, pe trotuar pentru a nu trebui să dea explicații. Urmeaza ca anchetatorii să stabileasca daca victima mai era în viață când a fost abandonat pe trotuar sau era deja mort.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta