AMENINȚĂRI CA ÎN VESTUL SĂLBATIC

AMENINȚĂRI CA ÎN VESTUL SĂLBATIC

Semne de razbunare la Potlogeni Deal, in judetul Dambovita! Dupa ce familia Gheorghe a semnalat lucrarile proaste facute de un asa-zis meserias la putul din curte, care se macina tot mai mult pe zi ce trece si nu mai poate fi folosit, rudele barbatului ii ameninta cu sabia si pistolul, spun oamenii speriati. Zilele trecute vecinii acuzati ca fiind agresivi ar fi tras cu un pistol cu bile dupa baiatul cel mare al familiei Gheorghe si dupa mama sa. Lor li se alatura si alti vecini care spun ca sunt terorizati cu amenintari si chiar agresiuni fizice.

După ce familia Gheorghe s-a plâns de lucrările proaste făcute la puţul din curte, care nu mai poate fi folosit deloc, vecinii lor, rude cu meseriaşul, spun oamenii, ar fi început răzbunarea. În primă fază, baiatul de 12 ani al familiei ar fi fost fugărit si „vânat” cu un pistol cu bile. A avut noroc şi a fost doar atins de una dintre bile pe picior, fără a fi rănit. Acesta era împreună cu mama sa.

Oamenii spun că de această dată ar fi vorba despre o răzbunare, dar situaţia nu este una singulară. Familia în cauză şi-ar teroriza vecinii de mai mulţi ani. Alți vecini spun că au, de asemenea, probleme cu acești oameni violenți. Familia Duncea sustine că se confruntă mai mereu cu amenințări și chiar violențe fizice din partea vecinilor, de 8 ani de zile.

Familia Doncea are 4 fete, cea mai mare având vârsta de 16 ani. Oamenii susţin că vecinul violent este mai tot timpul ameţit de aburii alcoolului.

Cele două familii spun că au făcut plângeri la poliţie şi speră ca vecinii lor să fie potoliţi de autorităţi, îninte să se întâmple ceva mai grav.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta