AMBASADORUL ISRAELULUI, ÎN DÂMBOVIŢA

AMBASADORUL ISRAELULUI, ÎN DÂMBOVIŢA

 

În prag de sărbători, Ambasadorul Israelului la Bucureşti a vizitat judeţul Dâmboviţa! Discuţiile dintre Excelenţa Sa şi autorităţile dâmboviţene au avut loc la Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi au vizat dezvoltarea economică în cadrul judeţului, respectiv oportunităţile de care ar putea dispune aici investitorii din Israel. Ambasadorul a fost însoţit de un consilier în cadrul ambasadei, târgoviştean de origine.

Pentru a doua oară în acest an, Ambasadorul Israelului din România a viyitat județul Dâmbovița. Prima vizită a fost la Școala Smaranda Gheorghiu, iar cea de-a doua la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. În cadrul discuţiei dintre Excelenţa Sa şi autorităţile dâmboviţene au fost prezentate oportunităţile de dezvoltare economică la nivel judeţean.

Excelenţa Sa a fost însoţită de Andrei Mâinea, consilier în cadrul Ambasadei Israelului, care îşi are originile în municipiul Târgovişte şi care îşi va da aportul în a-i convinge pe străini că merită să investească în Dâmboviţa. . Ambasadorul a vizitat şi Curtea Domnească, dar a participat şi la un eveniment organizat de Universitatea Valahia din Târgovişte.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta