AMBASADORUL IRLANDEI, ÎN DÂMBOVIŢA

AMBASADORUL IRLANDEI, ÎN DÂMBOVIŢA

După ambasadorii Rusiei, Americii, Germaniei si Chinei, a venit randul ambasadorului Irlandei sa viziteze judetul Dâmboviţa. Derek Feely a facut prima oprire la Dărmanesti, la primărie si la o fabrica de materiale de constructie. Principalul motiv al vizitei este reprezentat de identificarea afacerilor irlandeze din România, dar şi de identificarea posibilelor investiţii cu capital irlandez de pe meleagurile mioritice. Declaraţiile de presă s-au făcut la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Prima oprire în judeţul dâmboviţa a ambasadorului Irlandei a fost la o fabrică de materiale de construcţie din comuna Dâmboviţeană Dărmăneşti. Firma reprezintă o afacere de familie, cu capital german, care este peste alţi producători de acest gen. De la Ploieşti la Târgovişte sunt 4 astfel de fabrici, în 10 kilometri, iar cea dâmboviţeană este în vârf.

La Primăria Dărmăneşti, ambasadorul a avut parte de o primire specială, în stil românesc.

Prezenţa ambasadorului Irlandei în Dâmboviţa se datorează deciziei luate de guvernul irlandez în urmă cu câţiva ani, de a promova raporturile comerciale bilaterale dintre Irlanda şi ţările în care sunt acreditaţi ambasadorii. Declaraţiile de presă au fost făcute la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Excelenţa sa şi-a continuat vizita în Dâmboviţa, alături de autorităţile judeţene. A mers şi la Curtea Domnească.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta