ALȚI ȘAPTE LOCALNICI DIN CORBII MARI, INFECTAȚI CU CORONAVIRUS

ALȚI ȘAPTE LOCALNICI DIN CORBII MARI, INFECTAȚI CU CORONAVIRUS

Așa cum anticipau și autoritățile, situația se complică la Corbii Mari, în județul Dâmbovița. Alte șapte persoane au fost infectate cu coronavirus. Acestea au fost transportate la spital cu ambulanțele, seara trecută. În total, în Corbii Mari au fost confirmate pozitiv COVID-19 14 persoane, iar un bărbat de 57 de a decedat, după ce s-a infectat cu coronavirus într-o clinică de dializă. Cei șapte noi pacienți sunt din satul Moara din Groapă și sunt contacții unui bărbat care s-ar fi infectat și el cu virusul ucigaș tot la o clinică privată din București, unde mergea pentru dializă.
În comună sunt zeci de polițiști și jandarmi care încearcă să-i determine pe oameni să stea în case pentru a preveni răspândirea virusului.
“Deocamdată sunt în izolare 189 de persoane din Corbii Mari, însă urmează o nouă anchetă epidemiologică, și s-ar putea ca numărul celor care vor fi nevoiți să stea în izolare să atingă cifra de 300. Situația poate deveni și mai gravă în comuna noastră. Cer Guvernului și autorităților responsabile să decidă testarea tuturor localnicilor din comuna Corbii Mari. Este singurul mod în care putem opri răspândirea acetsui virus în localitățile noastre. “ a declarant pentru Mditv, Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari.
Comuna Corbii Mari este singura din județul Dâmbovița unde au fost confirmate cazuri de persoane infacetate cu COVID-19.

Comenteaza

comentarii

reclama ta