ALTE RECLAMAŢII LA ADRESA POŞTAŞULUI

ALTE RECLAMAŢII LA ADRESA POŞTAŞULUI

VÂRFURI, DÂMBOVIŢA

Postaşul de la Vârfuri continuă să facă legea în localitate, spun localnicii supăraţi. Bătrânii care au declarat public că li se vând fortat reviste şi ziare de care nu au nevoie se plâng că sunt necăjiţi de angajatul Poştei Române, care strigă după ei de câte ori îi vede pe stradă. De asemenea, mamele care ridică alocaţiile copiilor de la poştă spun că sunt plimbate zile întregi pe drumuri până când poştaşul acceptă să le dea banii.
Nea Nelu, la cei 91 de ani pe care îi duce în spate, a devenit ţinta atacurilor verbale ale poştaşului, după ce soţia sa, bunica Ecaterina a povestit că plăteşte, fără voia ei, diferite sume de bani pentru ziare pe care le aruncă pe foc. Acum, poştaşul strigă după ai de câte ori îi zăreşte.
Totodată, şi alţi localnici se plâng de atitudinea poştaşului. Irina Stătescu a mers patru zile consecutiv la poştă pentru a ridica alocaţia pentru copilul său cu dizabilităţi intelectuale. Femeia spune că a insistat să ia banii pentru că trebuia să meargă cu cel mic la terapie.
Această situaţie a fost picătura care a umplut paharul, spune mama indignată. Aceasta a mers la Pucioasa şi şi-a deschis un cont în care i se va vira alocaţia de acum înainte. Spune că s-a săturat să îi ceară mereu poştasului drepturile băneşti, care i se cuvin prin lege.
De această dată, poştaşul nu a mai dorit să comenteze acuzaţiile care i se aduc, invocând faptul că superiorii săi nu sunt de acord să se filmeze în cadrului oficiului poştal.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta