ALT TIR CU BERE IMPLICAT ÎN ACCIDENT

ALT TIR CU BERE IMPLICAT ÎN ACCIDENT

DN72 pare a fi “drumul berii”, după ultimele evenimente rutiere. Un alt TIR încărcat cu bere a fost implicat într-un accident în dreptul localităţii Dragodana. Mastodontul s-a ciocnit de un alt autotren şi în urma impactului lăzile cu bere din remorca s-au împrăştiat pe carosabil. Lăzile de bere au fost la un pas să provoace și o tragedie, după ce s-au prăvălit peste mașina unor microbiști care veneau de la Ploiești, acolo unde naționala României a jucat împotriva Finlandei. Din feririce, nimeni nu a fost rănit.

Martorii spun că șoferul unui TIR încărcat ochi cu bere circula cu viteză prea mare. Într-o curbă, încărcătura a intrat în balans, iar șoferul nu a mai putut controla mastodontul. S-a ciocnit cu un alt TIR care venea din sens opus, iar sute de lăzi de bere s-au răsturnat pe șosea. Oamenii au dat o mână de ajutor pentru a degaja drumul de cioburi și lăzi, chiar dacă era  trecut de miezul nopții.

Lăzile pline cu bere puteau provoca şi o tragedie în cădere. Acestea au picat peste maşina unor microbişti care veneau de la meciul României cu Finlanda, care s-a jucat la Ploieşti.

Circulația rutieră a fost blocată mai bine de o oră, timp în care pompierii au curățat drumul de cioburi și lăzi de bere. În tot acest timp s-a format o coadă de sute de mașini. Șoferul TIR-ului care se face vinovat de producerea accidentului va fi sancționat de Poliție pentru imprudenţa sa. În urmă cu două săptămâni, un alt tir cu bere s-a răsturnat, tot pe DN72, în dreptul localităţii I.L.Caragiale.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta