ALEXANDRU OPREA, REPLICĂ DURĂ PENTRU ȚUȚUIANU! „UN PERSONAJ SUFERIND, AGHESMUIT DE BEÍA PUTERII”

ALEXANDRU OPREA, REPLICĂ DURĂ PENTRU ȚUȚUIANU! „UN PERSONAJ SUFERIND, AGHESMUIT DE BEÍA PUTERII”

“Mă cunoașteți, sunt omul faptelor, nu al vorbelor și nu aș fi apărut cu această opinie dacă un personaj suferind, aghesmuit de beția puterii și fără legătură cu realitatea nu ar fi ocupat spațiul public cu aprecieri legate de realități pe care fie nu le înțelege, fie le interpretează după algoritimi care țin de competența unor medici din zona spitalului de la Gura Ocniței.
Personajul a fost până mai ieri mare vătaf și stăpân de județ iar astăzi, rămas ”fără colegi” cum ar spune Caragiale dar și fără ”pixul magic”, el își permite să arunce cu veninu-i clasicizat, aprecieri false și pline de ură.
În esență, el afirmă că județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița nu a împărțit unităților administrativ teritoriale suma de 20 de milioane. Această sumă, susține personajul lui Caragiale, ar proveni după mintea lui alambicată din colectarea TVA.
Public, când am avut ocazia, i-am spus individului că-i zburdă mintea pe câmpii și nu înțelege nici el ce vorbește.
Din politețe față de Dumneavostră, dâmbovițenii mei, dar și din respect pentru adevăr, vreau să stiți realitatea:
-prin Legea 2/2019 privind bugetul de stat a fost introdusă prevederea conform cărei consiliile județene au la dispoziție o cotă de 7,5% din impozitul pe venit ce urmează a fi colectat la nivelul județului, sumă estimată la valoarea de 28,4 milioane lei pentru anul 2019 și care urmează a fi repartizată în cursul anului 2019 pentru sprijinirea proiectelor investiționale ale unităților administrativ teritoriale.
– la nivelul unităților administrativ teritoriale se lucrează la cuantificarea necesarului de cheltuieli, necesar ce urmează a fi transmis consiliului județean;
– până astăzi 11.04.2019 această centralizare a fost făcută pentru 88 de unități administrativ teritoriale rezultând suma de 21,53 milioane, dar este o cifră provizorie, care urmează să fie analizată prin raportare la aplicarea prevederilor cuprinse in Ordonanța 114, care a stabilit salariul minim în domeniul construcțiilor.
După verificarea acestor concordanțe de către direcțiile de specialitate ale consiliului județean sumele în cauză vor fi aprobate, prin hotarâre de consiliu, transparent și obiectiv.
Faptul că un politician, din foame de senzațional ieftin ocupă spațiul public și invocă abuzul, instigă primarii să facă anumite actiuni care cotrobăie prin mintea lui înfierbântată ,arată că asta e tot ce i-a mai rămas de făcut. Din păcate pentru el, tot acest comportament ne indică faptul că suntem în fața unui veritabil Cațavencu de Târgoviște care nu stie carte dar nu ratează nici o ocazie să se facă de râs.
Cațavencul nostru își dă, zilnic, pe față arama coclită a metehnelor sale totalitare și comunistoide, deși se laudă peste tot că se spală pe față cu detergenți occidentali.”
QUOD ERAT DEMONSTRANDUM!
Alexandru Oprea,
Vicepreședinte PSD DB

Comenteaza

comentarii

reclama ta