AGLOMERAȚIE LA PUNCTUL DE FRONTIERĂ DE LA GIURGIU. VEZI CARE ESTE TIMPUL DE AȘTEPTARE

AGLOMERAȚIE LA PUNCTUL DE FRONTIERĂ DE LA GIURGIU. VEZI CARE ESTE TIMPUL DE AȘTEPTARE

În cursul acestei dimineți, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu timpul de așteptare pentru automarfare la ieșirea din țară este de aproximativ 90 de minute, numărul mijloacelor de transport fiind de aproximativ 120.
Aseară, în jurul orei 22.00, pe sensul de ieșire din România, așteptau pentru efectuarea controlului de frontieră un număr de aproximativ 300 de automarfare.
Pe durata întregii perioade, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu sunt deschise toate arterele de control și este suplimentat numărul personalul care își desfășoară activitatea la controlul documentelor, utilizându-se astfel întreaga capacitate a punctului de trecere a frontierei.

Numai în ultimele 24 de ore polițiștii de frontieră au verificat aproximativ 860 de camioane pe sensul de intrare și 950 pe sensul de ieșire din țară.
În continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă, iar polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului și reducerii timpilor de aşteptare.

Comenteaza

comentarii

reclama ta