ADUC PRIMĂVARA CU MĂRȚIȘOARE HANDMADE

ADUC PRIMĂVARA CU MĂRȚIȘOARE HANDMADE

Tinerii de la Centrul Floare de Colț din cadrul DGASPC aduc primăvara cu mărțisoare handmade. Aceștia au confecționat produse în cadrul atelierelor de creație pe care le-au expus în Târgul de mărțisor. Toți banii obținuți din vânzare vor fi folosiți de copii. Scopul activității a fost de a le dezvolta aptitudinile copiilor și de a le demonstra că pot obține satisfacții în urma muncii depuse.
În atelierele centrului Floare de Colț a fost agitație mare. Tinerii au participat la activități de creație și din mâinile lor au ieșit obiecte decorative. Mărțișoare,vază pentru flori și obiecte făcute prin metoda origami. Toate au fost expuse spre vânzare. Tradiția este păstrată în fiecare an și din banii obținuți din vânzare copiii pot achiziționa ustensile pentru ateliere, produse de care au nevoie în activități și mici cadouri.
Pentru unii atelierele de creație se dovedesc un început în domeniul artei. Pe lângă confecționarea de origami sau obiecte decorative, învață să picteze.
O parte din obiecte provin și de la atelierele în care sunt implicați copii și tineri cu dizabilități. Scopul este de a le dezvolta aptitudinile și de a le oferi o șansă să se afirme cu talentul artistic.

Comenteaza

comentarii

reclama ta